Zorgalarmering, zusteroproep, domotica, dwaaldetectie video monitoring

Een uniek zorgsysteem

Het HiCare-zorgsysteem gaat een flinke stap verder dan de tot nu toe bekende zusteroproepsystemen. In het verleden boden zorginstellingen hun bewoners een enkelvoudig, gelijkvormig zorgplan aan. Men ging uit van een gemiddeld type bewoner, met gemiddelde
zorgwensen. Tegenwoordig worden zorginstellingen geacht een veel uitgebreider en gevarieerder zorgpakket aan te bieden. Het HiCare-zorgsysteem voorziet hierin.

 

Het HiCare-zorgsysteem voorziet door middel van drie flexibele en uitbreidbare plug en play pakketten in de alarmerings- en domotica behoeften van de zorgvrager en zorgverlener.

 

Er zijn drie paketten voor thuiszorg:  

  • HiCare Zorgalarm Basis
  • HiCare Zorgalarm Plus
  • HiCare Zorgalarm Premium 

 

Klik hier voor meer informatie.

Multifunctionaliteit binnen één systeem

De bewoners van uw zorginstelling moeten kunnen rekenen op veiligheid en bij u in goede handen zijn, daarom kiest u voor het allerbeste.
HiCare biedt u hiervoor de mogelijkheid met een geheel uniek systeem. De modulaire opties maken het tot het meest veelzijdige systeem dat er is. Het kan op ieder gewenst moment worden uitgebreid en aangepast aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een verpleeghuis, gecombineerde zorginstelling, serviceflats of aanleunwoningen. HiCare is het zorgsysteem waarop alles probleemloos kan worden aangesloten en gekoppeld. Tot meer dan 10.000 aansluitingen kunnen onder HiCare functioneren.

Binnen HiCare functioneren modules als:

Een win win win situatie voor bewoner, verzorger en directie

Binnen HiCare is de patiëntentelefonie geïntegreerd. De bewoner kan hiermee goedkoop naar buiten bellen en binnen het eigen huisnet gratis. De kosten registratie software verzorgt de complete financiële afhandeling. De bewoners zijn hiermee dus veel goedkoper uit, terwijl daarnaast de investering wordt terugverdiend. Wie kiest voor HiCare, kiest voor een systeem dat bijdraagt aan economischer bedrijfsvoering. Een modulair systeem waarbij u alleen koopt wat u op dat moment nodig heeft. Veiligheid, snelheid en efficiëncy. Hoge eisen waar HiCare dagelijks aan voldoet. Dit kan ook voor u.